Kvalitet

Pris og kvalitet hænger uløseligt sammen og vi leverer skabe i alle prisklasser.  Vi har dog sat laveste fællesnævner højt, så uanset hvad du vælger er du sikret et godt og gedigent håndværksprodukt der lever op til dine forventninger.

Korpus og hylder: Da hver opgave er tilpasset den enkelte kunde kan korpus være i mange forskellige udformninger, farvet melamin, finer og massiv. Som udgangspunkt er det en 16 mm hvid kvalitets melamin med hvid abs kant.

Konstruktion: Ved farvet melamin er bagbeklædning 16 mm. og sidder ikke i not. I vores hvide melamin korpus er bagbeklædning 3,2 mm hvidlakeret træfiberplade der sidder i not med er 16 mm. travers bagved. Selve korpus har til hyldeskabe 2 rækker 5 mm huller i modul 32 mm.

Hængsler og skinner: Alle vores beslag er af bedste kvalitet fra de førende leverandører. Alle vores hængsler er som standard med soft close og justerbare. Skuffeskinner er vedligeholdelsesfri og meget støjsvage og kører med movento soft close.

Fronter: Vi har et professionelt malerfirma til at tage sig af lakeringen af vores fronter som både kan fås i en syrehærdende lak men også i en 2-komponent polyurethanlak. Vi kan lakere i alle ncs og ral farver.

​Der findes et utal af overflader til dit nye køkken. Vi kan eks. tilbyde en 19 eller 22 mm mdf låge med lige den farve der passer til dit hjem. Hvis du er mere til et køkken i træ tilbyder vi finer i eg, rustik eg, røget eg, ask, valnød, wenge, elm og ahorn. Finer overflader har massiv trækant og kan foruden lakering også fås olie eller sæbebehandlet.

Nanolaminat , laminat, technoglass og linoleum i flere farver er også en mulighed til et slidstærkt køkken.

Skuffer: Vores skuffer er udført i 13 mm massivtræ og kan fås enten lakeret, sæbebehandlet eller olieret. Vores ”standard” skuffe er udført i birk krydsfiner med en meget stærk 3 mm grå kompaktlaminat bund, men kan også fås med træbund. Skuffer og bakker kan også fås i bøg, eg, ask, ahorn, elm og valnød og med sinker eller tapper…. Alle skuffer er nemme at afmontere og rengøre. Bestik og inddelinger laves naturligvis i samme træsort som skuffen.

Levering: Skabe leveres samlet fra fabrik og emballeres med foam og stiv pap. Levering sker med egen bil eller med anerkendt flyttefirma.

Firma

Kvadrat Køkkener

CVR: 17510002

Privatlivspolitik

Kontakt

Telefon:​​ 71 94 24 99

E-mail:​ hhk@kvadratkoekkener.dk​