Nyheder

Her ligger vi ting op som vi senest har haft gang i – så kig forbi ind imellem og lad dig inspirere.​

Kvadrat Køkkener trækker produktion hjem

​Kvadrat Køkkener i Sunds nord for Herning, har siden 1994 været ejet af Preben Knudsen, der sammen med sin kone Harriet driver en sund forretning med salg og produktion af køkken- og badmiljøer for øje. Virksomheden fremstiller høj kvalitet og individuelle løsninger. Salget foregår udelukkende gennem udvalgte forhandlere, der har fokus på det eksklusive kundesegment.

​Indehaver Preben Knudsen fra Kvadrat Køkkener og Jan Højgaard fra LINDLARSEN ved den nye CNC maskine. 

”Vi har tidligere købt vores korpus-dele ude. Men da vi leverer individuelle køkkener og kunderne kan vælge mellem op til 50 forskellige overflader på sit korpus, er seriestørrelserne blevet langt mindre. Derfor er det en stor fordel for os, at vi i dag hurtigt selv kan producere vores elementer, lige som de skal være og netop når de skal bruges. Vi binder nu færre penge i lageret og det er med til at finansiere maskinen” udtaler indehaver Preben Knudsen, der i øvrigt oftest selv er med i hele processen fra design til montage af de specialtilpassede leverancer.

Til produktionen af korpus elementer har Kvadrat Køkkener valgt at investere i en CNC styret bore- og fræseautomat fra LINDLARSEN. Maskinen, en Vitap K2 2.0, blev primært udsøgt da den er meget kompakt og ikke fylder for meget i produktionslokalet. Samtidigt gør den det muligt at køre meget lange emner. Det er der ofte brug for til højskabssider og gavle, der i stigende omfang går helt til loft.

Maskinen bliver i dag primært brugt til korpus, men det er hensigten også at påbegynde produktion af andre komponenter som fronter, greb m.v.​

​Operatør og snedker Keld Pedersen, giver udtryk for at maskinen er nem at have med at gøre. ”Har man lidt kendskab til PC så er det ikke så svært at regne ud” siger Keld Pedersen.

Firma

Kvadrat Køkkener

CVR: 17510002

Privatlivspolitik

Kontakt

Telefon:​​ 71 94 24 99

E-mail:​ hhk@kvadratkoekkener.dk​