Bad

Nyt badeværelse specialfremstilles efter mål​

Kvadrat Køkkener ved Herning hjælper dig med din drøm om at få et nyt badeværelse, som er specielt tilpasset din familie og jeres ønsker og behov. Når du får leveret et nyt badeværelse fra Kvadrat Køkkener, får du et unikt produkt, som ikke er serieproduceret. Vi fremstiller individuelt tilpassede badeværelser efter dine mål og ønsker. Vi har forhandlere i hele landet. Eksempelvis i Aarhus, Ålborg, Herning, Odense eller Nordsjælland. Hos os er ingen opgaver for store eller for små, uanset der er tale om et nyt badeværelse eller et lille gæstetoilet.

Levering af nyt badeværelse

Vi elsker udfordringer med hensyn til form, farver og materialer. Vi ser løsninger frem for begrænsninger, da vi ser det som vores fornemmeste opgave at realisere dine drømme.​​ Vi arbejder i mange forskellige materialer, både malet mdf, finer, laminat, linoleum eller massivtræ. Ethvert nyt badeværelse specialfremstilles helt fra bunden. Badeværelserne bliver med andre ord fremstillet præcis efter de mål, der passer til væggene dit private hjem, du kan helt undgå standardelementer og store tilpas.

Kontakt os for mere information

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Vi står klar til at rådgive dig omkring et nyt badeværelse, der er skræddersyet til dig og din familie. Se om der er en forhandler i dit område. Vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere dine badeværelsesdrømme.​