Om os

Velkommen hos Kvadrat Køkkener

​Kvadrat køkkener opstod i 1992 og havde det første års tid til huse i Herning.

Fra februar 1994 overtog Preben Knudsen firmaet og flyttede det ud i landlige omgivelser ved Sunds nord for Herning. Her har Kvadrat Køkkener eksisteret siden. Her er højt til loftet og lys og ro til at skabe netop dit køkken i de rigtige farver og former præcis efter dit behov.

Produktionslokalerne er løbende ombygget og udvidet så vi nu står med en udbygget og tidssvarende moderne maskinpark.

Dette sat sammen med et team af dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere, der sørger for at håndværket er helt i top, gør at vi kan opfylde dine drømme. Kvadrat Køkkener er et af de få danskejede køkkenfirmaer – helt vores egen – uden styring fra koncern i disse fusionstider – så vi går vores helt egne veje.

– Hellere lille og vågen end stor og doven!!!

Nyheder

Her ligger vi ting op som vi senest har haft gang i – så kig forbi ind imellem og lad dig inspirere.​

Kvadrat Køkkener i Sunds nord for Herning, har siden 1994 været ejet af Preben Knudsen, der sammen med sin kone Harriet driver en sund forretning med salg og produktion af køkken- og badmiljøer for øje.

Virksomheden fremstiller høj kvalitet og individuelle løsninger. Salget foregår udelukkende gennem udvalgte forhandlere, der har fokus på det eksklusive kundesegment.

”Vi har tidligere købt vores korpus-dele ude. Men da vi leverer individuelle køkkener og kunderne kan vælge mellem op til 50 forskellige overflader på sit korpus, er seriestørrelserne blevet langt mindre. Derfor er det en stor fordel for os, at vi i dag hurtigt selv kan producere vores elementer, lige som de skal være og netop når de skal bruges. Vi binder nu færre penge i lageret og det er med til at finansiere maskinen” udtaler indehaver Preben Knudsen, der i øvrigt oftest selv er med i hele processen fra design til montage af de specialtilpassede leverancer.

Til produktionen af korpus elementer har Kvadrat Køkkener valgt at investere i en CNC styret bore- og fræseautomat fra LINDLARSEN. Maskinen, en Vitap K2 2.0, blev primært udsøgt da den er meget kompakt og ikke fylder for meget i produktionslokalet. Samtidigt gør den det muligt at køre meget lange emner. Det er der ofte brug for til højskabssider og gavle, der i stigende omfang går helt til loft.

Maskinen bliver i dag primært brugt til korpus, men det er hensigten også at påbegynde produktion af andre komponenter som fronter, greb m.v.​

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker

Gå endelig på opdagelse på vores hjemmeside og har du spørgsmål om vores produkter? Kontakt da vore forhandlere eller vort køkkenfirma for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy et nyt køkken til dig, så det passer præcis til dit hjem. Vi glæder os til at hjælpe dig.