Garderobe

Ny garderobe laves efter specialmål i egen produktion

Er tiden kommet til at give dit bryggers eller garderobe et friskt pust? Hos Kvadrat Køkkener ved Herning har vi specialiseret os i at lave enhver form for ny garderobe, og vi har kunder i hele landet, lige fra Århus til Nordsjælland.

Vi specialfremstiller en ny garderobe fra bunden

Kvadrat Køkkener er et danskejet køkkenfirma, som har over 25 år på bagen. Vi har engagerede, dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere, der vil gøre alt for at gøre dine drømme om en ny garderobe til virkelighed. ​Din garderobe bliver ordreproduceret, dvs. specialfremstillet efter mål. Vi fremstiller individuelt tilpassede løsninger i de bedste og mest robuste kvalitetsmaterialer, så du får en unik garderobe, der er funktionel og passer til din personlige smag og æstetisk, falder godt ind i din bolig, og som du kan få glæde af i mange år fremover.​​ Vores forhandler står for rådgivning opmålingen i dit hjem, og vi fremstiller din nye garderobe så den passer fra væg til væg og gulv til loft hvis det er det du lige drømmer om.

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker

Gå endelig på opdagelse på vores hjemmeside og har du spørgsmål om vores produkter? Kontakt da vore forhandlere eller vort køkkenfirma for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy et nyt køkken til dig, så det passer præcis til dit hjem. Vi glæder os til at hjælpe dig.